Snabb och
flexibel service

Boka budbil hos oss!

Vårt senaste tillskott i verksamheten är budbilar. Budbilens styrka är effektivitet och smidighet. Ett viktigt paket ska komma fram snabbt och säkert. För att säkerställa att vi uppfyller ert behov har vi flera typer av fordon gällande budbilstransporter. Ibland kan det vara bråttom med en leverans, andra gånger ska det ske återkommande varje dag vid samma tidpunkt. Boka budbil hos oss. Du kommer inte att bli besviken.

Olika budbilar för olika syften

Från vänster (se bilden):

Mercedes Sprinter med öppet flak och 1,3 tonmeter kran. Lämplig för mindre maskiner, eller lite större skrymmande objekt som inte passar i en skåpbil

Peugeot Partner med skåp, perfekt för paket eller gods av det mindre slaget men som inte får utsättas för de olika väderomslag som kan förekomma.

Nissan Skåpbil, utrustad med bakgavellyft. Vid transport av pallgods är denna typ av bil bästa alternativet. Vi använder palldragare eller säckkärra samt bakgavel för att lasta och lossa gods.

Budbil, Umeå, Västerbotten

Vill ni boka budtransport eller har några funderingar?

Ring 090-77 06 64 eller fyll i formuläret nedan!

Kontakta oss

Boka budbil eller få mer information?

Ring oss på 090-77 06 64 eller använd formuläret för att kontakta oss.
Våra huvudtjänster innefattar logistik, lagring, budbil, hjullastare, containeruthyrning, kranbilstjänster, lastväxlare och sopning.

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.