Snabb och
flexibel service

Om Stöcksjö Trafik AB

Vi utför transporter & maskintjänster av alla former och utföranden, allt från en ett litet paket som ska snabbt genom centrum till stora maskiner och husdelar. Stöcksjö Trafik har sitt säte i Västerbotten men har verksamhet över hela Sveriges vägnät.

Med transport, hantering och magasinering så ser vi till att ert gods tas väl omhand, från att vi hämtar godset tills att det når fram till sin slutdestination.

Vi har även container i olika storlekar för transport av avfall. Klicka här för att ta reda på mer!

Affärsidé

Vi är ett företag som inriktar sig på snabb och flexibel service för bl.a. byggföretag, uthyrningsfirmor och fastighetsbolag. Litet som stort, vi har fordon anpassade för att transportera allt från små paket till stora maskiner!
Vi har under 50 års tid verkat lokalt runt Umeå med omnejd, men vi utför även längre transporter över hela Sverige.

Affärdsidé
Varierande lösningar

Varierande lösningar

Bland uppdragen hittar man bl.a bod/ställningmontage, bodtransporter och etablering med kranbil och maskin, flyttningar med lastväxlarbil eller hjullastare med släpvagn. Vi utför även maskinarbeten med hjullastare och andra specialmaskiner.

Utbildning & säkerhet

Alla våra anställda har rätt utbildning för våra uppdrag. Utbildning och kompetenser uppdateras kontinuerligt. Vi jobbar på ett säkert & betryggande sätt för att alla ska komma hem efter utfört arbete.

Utbildning och säkerhet
Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information gällande våra tjänster. Ring oss på 090-77 06 64 eller använd formuläret för att kontakta oss.
Våra huvudtjänster innefattar logistik, lagring, budbil, hjullastare, containeruthyrning, kranbilstjänster, lastväxlare och sopning.

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.